Tonår

TONÅR

Fredagar 19.00

Tävla i konstiga lekar. Åka bil och leta efter andra bilar. Testa dina kunskaper i TV-inspirerande quiz. Åka iväg på ett stort ungdomsmöte, eller slappa och titta på film. Ibland har vi strumpkrig, ibland spelar vi bowling och när mörkret faller på kanske vi leker sträckplågaren, om vi vågar. Men vad vi än gör så gör vi det tillsammans och vi har alltid tid för fika, andakt och att bara hänga med både gamla och nya kompisar.

På fredagskvällarna klockan 19:00 samlas vi ett gäng och hittar på någonting tillsammans. Så ta med dig dina kompisar och kom så lovar jag att du får en fantastisk kväll med många skratt och roliga minnen. För dig som är 13 år och uppåt.

Mer info finns också i vår Facebookgrupp, på Snapchat heter vi tonartaberg

Terminsstart 2019 är 25 januari kl 19

Skidläger till Vemdalen

10-16 februari arrangerar Tabergs Missionskyrka och Slättekyrka ett skidläger till Vemdalen. Läs mer i foldern.

Ungdomsledaren, se kontaktsidan