Ny ungdomsledare

Mitt i sommaren fick jag möjlighet att ställa några korta frågor till höstens SVF-praktikant Cristine Salomonsson.

Hur gammal är du? Var kommer du ifrån?

Jag är 20 år och kommer från en liten ort som heter Fagerås som ligger 3 mil nordväst om Karlstad i Värmland.

Berätta lite om din bakgrund!

Jag är uppväxt i Equmeniakyrkan och Equmenia med söndagsskola, scouting, tonår och gospelkör. Jag har precis avslutat ett år på SVFs bibellinje efter tre år på Sundsta-Älvkullegymnasiets musiklinje i Karlstad. Under somrarna har jag jobbat på ett litet Coop här i Värmland där jag fått lära mig allt från att ta ansvar till att dricka kaffe!

Vad gillar du att göra på din fritid?

Jag har under hela min uppväxt tyckt om musik och skönlitteratur men har nyligen också fått upp ögonen för vegetarisk kost, syslöjd och potatisodling!

Vad tror du/hoppas du kunna bidra med i Tabergs missionsförsamling?

Jag vill vara en tillgång och en säker plats för ungdomarna i kyrkan.

Vad vill du främst med tiden i Tabergs missionsförsamling?

Jag hoppas att jag får möjlighet att bygga många relationer med unga som gamla.

Vi tackar Cristine för denna korta intervju och önskar en skön sommar så ses vi i höst!

Möt vår nya ungdomsledare