Alpha

UNGDOMSALPHA OCH ALPHA

Nu är det dags att anmäla sig till Alphakursen i Tabergs Missionskyrka. Vårterminen 2020 erbjuder vi två varianter på samma tid - en för ungdomar och en för vuxna.

Den första träffen med temat "Finns det mer att upptäcka i livet?" är den 22 januari kl 19-21. Kom till den första träffen och prova om det är något för dig.

Alphakursen varar sedan under tio veckor, med en heldag i mitten. Varje tillfälle inleds med en måltid och därefter ett kort föredrag om den kristna tron. Efter fördraget finns tid för diskussion, där du som deltagare kan ställa frågor och bidra med dina åsikter.

Kostnaden för hela terminen är  300 kr. Det innefattar kursmaterial, mat, kaffe och kaka vid varje tillfälle samt förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika en lördag i mars.

För mer information kontakta någon av församlingens pastorer.