Information med anledning av coronaviruset

Information med anledning av coronaviruset, covid-19

Uppdaterad 2020-12-03

Region Jönköpings län

För den som vistas i Jönköpings län finns beslut om lokala allmänna råd:

• Avstå från att vistas i inomhusmiljöer som butiker, köpcentrum, museer, bibliotek, badhus och gym. Nödvändiga besök i exempelvis livsmedelsbutiker och apotek kan göras.
  • Avstå från att delta i exempelvis möten, konserter, föreställningar, idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och unga födda 2005 eller senare.
  • Om möjligt undvika att ha fysisk kontakt med andra personer än de som man bor tillsammans med. Det innebär bland annat en avrådan från att arrangera eller delta i en fest eller liknande socialt umgänge.
  • Beslutet gäller till och med den 13 december 2020, men kan förlängas.

Med anledning av dessa råd kommer vi fortsätta med att inte ha några fysiska samlingar.

När vi gör våra gudstjänster för vår podcast kommer vi att vara max 8 aktiva personer.

TMU's verksamheter är inställd förutom tonår som erbjuder digitala samlingar på fredagarna.

Den årliga julmarknaden är inställd.

Vi kommer fortsätta med att erbjuda digitala samlingar av olika slag.

Skulle du behöva någon hjälp med hemhandling eller något annat praktiskt hör av dig till någon av pastorerna. Vi finns här för er.

Daniel Lundstedt 072-341 28 14

pastor@tabergsmissionskyrka.se

Eva Joelsson 070-119 26 35

familjepastor@tabergsmissionskyrka.se

Följ gärna utvecklingen via vår hemsida, sociala medier och kommande Missionsblad!